מערך שיעור ליום צמצום בזבוז המזון הבינלאומי

כשליש מהמזון בעולם נזרק לפח, מה שהופך את בזבוז המזון לגורם שלישי בגודלו לפליטת גזי חממה. בשיעור נלמד היכן לאורך שרשרת הייצור מתבזבז מזון, מהן ההשלכות הסביבתיות, ועל אילו שלבים אנחנו יכולים להשפיע. הפעילות כוללת תרשימים, סרטונים ודיונים. (כיתות ו'-י')
למערך השיעור

מצגת מתחילים את השינוי בצלחת

מצגת זו מבוססת על מצגת התוכנית "מתחילים את השינוי בצלחת" של ארגון חיים וסביבה בשיתוף המשרד להגנת הסביבה ומשרד הבריאות. זוהי מצגת לשימוש שלכם המורים. במידה והזמנתם את תוכנית "מתחילים את השינוי בצלחת" לבית הספר, מצגת זו יכולה לשמש אתכם להמשך עיסוק בנושא, חזרה על החומר ועיבוד נוסף שלו.
למצגת

להזמנת פעילות

מתחילים את השינוי בצלחת - טופס למתעניינים/ות
סוג הפעילות או הפעילויות המבוקשות
ניתן לבחור כמה סוגי פעילויות